Smartlog v3 » Livet som Iduna » Træthed og rastløshed
Opret egen blog | Næste blog »

Livet som Iduna

Uden filter... (næsten)

Træthed og rastløshed

18. Jun 2007 19:12, Iduna

Føler mig så stresset og rastløs. Måske det er den nye medicin. Ved ikke... Hvordan kan man være stresset, når man, i forhold til andre, stort set intet foretager sig...

Måske giver svaret sig selv... Netop det, at man ikke laver så meget, gør, at der ikke skal så meget til for at blive stresset? Eller hvordan hænger dét lige sammen?

Træt af at være "anderledes" - hvorfor kan det hele ikke bare gå efter en snor, alt være helt almindeligt, småkedeligt... Eller i det mindste bare give udslag i noget positivt.

Træthed og rastløshed... En sand plage når de kombineres. Sådan har jeg det nu. Har lyst til at skrive tusinde ting, men kan ikke samle tankerne. Vil gerne gå ud i køkkenet, er hos min mor, og stå og snakke, - men tankerne tumler og jeg bliver frustreret, så er det bedre, at jeg sidder lidt her, - her kommer lidt af det ned i tastaturet. Hun, min mor, er ved at lave aftensmad, så hun har ikke brug for en stresset datter i køkkenet.

Jeg håber, at jeg i sidste ende får noget positivt ud af alt dette, depression, at jeg bliver klogere på mig selv, og måske også på andre.

Kommentarer

 1. Thomas
  18. Jun 2007 20:35
  1

  Det er desværre lidt af en ond cirkel, ja :/

  Man bliver stresset af at slappe af, hvis man har bare lidt, der skal laves. Min egen erfaring er, at jeg gradvist bliver mindre stresset, når jeg får udryddet nogle af de ting, som går mig på. Ellers kan det ligge og gnave i baghovedet til det punkt, hvor jeg bliver så frustreret, at jeg ikke kan falde i søvn, hvilket fører til træthed og mindre vilje til at lave noget. Værsgo': ond cirkel.

  Men man kan da heldigvis bryde dem. Det kræver bare, at man tager fat ét eller andet sted, og begynder at synes, at det er rart, at få ordnet nogle ting :)

 2. Iduna
  18. Jun 2007 21:05
  2

  Tak for kommentar :) - vild med din blog, den er rigtig flot.

  Ja... den cirkel kender jeg også, ved også hvordan jeg normalt bryder den. Men lige nu virker tingene desværre bare lidt anderledes.

  Men tak for råd :)

 3. carina
  18. Jun 2007 21:24
  3

  Jeg tror det er her motionen spiller en stor rolle fordi den giver en naturlig træthed.
  Jeg er også både træt og rastløs lige nu. Jeg tror at den løbetur jeg droppede havde været god.

 4. Iduna
  18. Jun 2007 21:39
  4

  Så må du på med skoene og af sted... :o)
  Her hjælper det at få lov at sidde stille og lade tankerne køre, mens jeg beskæftiger mig med et eller andet, - det er nok dette med, at "hjernen har sin egen dagsorden", som psyk'en udtrykker det.

 5. Mor2006
  18. Jun 2007 22:54
  5

  Jeg kender det godt. Det er rigtig irriterende a være rastløs når man er træt - det er sådan jeg går og har det for tidem :/ Jeg bliver også let stresset, men når jeg så tager mig sammen og beskæftiger mig med et eller andet, så har jeg det også bedre et stykke tid.

  Men jeg synes det er helt vildt sejt, at du har meldt dig ind i et fitnesscenter. Her hos mig er den eneste motion turene med datterens vogn samt øvelserne som min fys siger jeg skal lave.

 6. Iduna
  18. Jun 2007 23:36
  6

  @ Mor2006 : Er du med i noget mødregruppe, eller noget andet socialt?

 7. Beats By Dre
  7. Nov 2012 09:40
  7

  Velkommen til vores <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Billige Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre Danmark</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Monster Beats</a> Store! Stræb efter at give dig den bedste service og høj kvalitet af produkter - <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-studio-c-40.html">Beats By Dre Studio</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-solo-c-39.html">Beats By Dre Solo</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-pro-c-38.html">Beats By Dre Pro</a>!

  Du skal have en fantastisk <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre</a>, såsom en håndtaske, når <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">DK Beats By Dre</a> bevæger dig. Tendens til ikke at sætte spørgsmålstegn ved du kan altid finde en Lv damer håndtaske, der bidrager i dit look og stil. Du vil være i stand til at vælge et antal Luksus beats by dre på typer af punge, såsom <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Monster Beats</a> og også skoletasker. Når du skal bruge en med hensyn til at udføre eller måske foretagende, paraferet eller monogram gruppe af <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre Danmark</a> måske passer en person godt.

 8. Beats By Dre
  8. Nov 2012 10:18
  8

  Velkommen til at købe vores hjemmeside produkter: <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Salg</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Danmark</a> and <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Dr Dre Beats</a>.
  These produkters - <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dr Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre Danmark</a> are popular!

 9. Beats By Dre
  4. Dec 2012 07:43
  9

  Din artikel er en klar argument, jeg kan lide din blog! Tak for at lade mig skrive under min hjemmeside!
  http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info/
  http://www.dk-beats.info/

 10. Beats By Dre
  5. Dec 2012 10:32
  10

  Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.monsterhovedtelefoner.info store and purchase them!

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 


Fitness

Pris pr. gang til nu : 63,55

Træning : 5

Wellness/svømning: 6

Hold : 0

CountersTags

Arkiv